Wassabicrème | zoetzure komkommer | sjalot
Gerookte zalm
11.50
Wassabicrème | zoetzure komkommer | sjalot
Met een speculaasrub | bietjes | vijgenjam
Huisgemaakte tonijnsalade met een frisse twist van appel | cocktailsaus | cherrytomaat | komkommer
Liverham | kaas | tomaat | komkommer | hoeve-ei
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
HOTEL
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
KEUKEN
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 21:00 uur
12:00 – 20:00 uur