Pernod-saus | krieltjes in de schil | bospeen
Gebakken heilbot met sesamkorst
23.50
Pernod-saus | krieltjes in de schil | bospeen
Kreeftenjus | verse groenten | aadrappelmousseline
Bearnaisesaus | frieten | verse groenten | Ganzenlever en truffelsaus
Jus van uitgebakken spekjes | spruitjes | witlof
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
HOTEL
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
KEUKEN
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur