Vergaderen

Vergaderen op een historische locatie met allure

Op zoek naar een representatieve locatie voor uw vergadering of (bedrijfs)feest? Of wilt u overnachten op een prachtlocatie, in de binnenstad van Sittard? Bij De Limbourg Sittard vergadert of verblijft u in een prachtig pand vol historie en klasse. Van alle gemakken voorzien.

MEET

De historische binnenstad van Sittard heeft alles wat je zoekt voor een fijn weekendje weg. Ontspannen winkelen, struinen over de wekelijkse markt of een kijkje nemen bij de eeuwenoude monumenten van de stad: het kan op een steenworp afstand van DE LIMBOURG. Hier overnacht je op een historische locatie boordevol sfeer en ambiance, aan de bruisende Markt in Sittard.

VERGADERZALEN

Zowel de Gelagkamer als de Kroonkamer beschikken over ruime vergadertafels, een eigen bar en Samsung Signage technologie. Hiermee toont u uw presentatie zonder enige moeite vanaf uw laptop of tablet op onze Smart tv’s, simpelweg via het WIFI signaal. Beide ruimtes kijken uit over de Markt van Sittard.  De Kroonkamer heeft zelfs een eigen balkon, met uitzicht op de karakteristieke vakwerkhuizen.

VERGADERARRANGEMENTEN

Voor een volledige verzorging bieden wij diverse vergaderarrangementen. Ook kunt u gebruik maken van onze dagelijks wisselende business lunch. Naast vergaderingen zijn beide ruimtes ook beschikbaar voor bedrijfsborrels, feesten of andere (zakelijke) bijeenkomsten.

– Koffie met een zoete versnapering.
– Zaalhuur.
– TV Scherm met HDMI-aansluiting en flip-over.
– Onbeperkte koffie, thee en flessen water.
– Limburgse streeklunch met dagverse soep.

– Als het 8-uurs arrangement met uitbreiding van:
– 3-gangen diner.
– Een snack.
– Beschikbaarheid van de vergaderzaal ’s avond.

– Als het 8-uurs arrangement met uitbreiding van:
– 3-gangen diner.
– Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet.
– Beschikbaarheid van de vergaderzaal ’s avond.

– Koffie break met een zoete versnapering.
– Zaalhuur
– TV Scherm met HDMI-aansluiting en flip-ver.
Onbeperkt koffie, thee en flessen water.
– 2 maal Limburgse streeklunch met dagverse soep.
– 1 maal 3-gangen diner.
– Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet.