Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
Panna cotta van peperkoek
7.75
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
Chocolade-ijs | ousse van ginger bread
Mangochutney | notenbrood | stroop | gedroogd fruit
Vanille-ijs | slagroom | tuille | warme chocoladesaus
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
HOTEL
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
07:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
08:00 – 00:00 uur
KEUKEN
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur
12:00 – 21:30 uur