Meet & Sleep

Vergaderen en overnachten op een historische locatie met allure

Op zoek naar een representatieve locatie voor uw vergadering of (bedrijfs)feest? Of wilt u overnachten op een prachtlocatie, in de binnenstad van Sittard? Bij De Limbourg Sittard vergadert of verblijft u in een prachtig pand vol historie en klasse. Van alle gemakken voorzien.

MEET

De historische binnenstad van Sittard heeft alles wat je zoekt voor een fijn weekendje weg. Ontspannen winkelen, struinen over de wekelijkse markt of een kijkje nemen bij de eeuwenoude monumenten van de stad: het kan op een steenworp afstand van DE LIMBOURG. Hier overnacht je op een historische locatie boordevol sfeer en ambiance, aan de bruisende Markt in Sittard.

SLEEP

DE LIMBOURG Sittard is onderscheiden met het Green Key Gold label. Wij maken waar mogelijk gebruik van duurzame alternatieven en producten. Zo zijn we een van de eerste hotels in Nederland die de overstap gemaakt hebben naar Fairtrade bedlinnen, handdoeken en guest supplies, tal van energiebesparende maatregelen en biologisch ontbijt. Dit ontbijt is overigens ook beschikbaar voor gasten van buitenaf.