MEET & SLEEP

Vergaderen en overnachten op een historische locatie met allure
Op zoek naar een representatieve locatie voor uw vergadering of (bedrijfs)feest?
Of wilt u overnachten op een prachtlocatie, in de binnenstad van Sittard?
Bij DE LIMBOURG SITTARD vergadert of verblijft u in een prachtig pand vol
historie en klasse. Van alle gemakken voorzien.

MEET

De historische binnenstad van Sittard heeft alles wat je zoekt voor een fijn weekendje weg. Ontspannen winkelen, struinen over de wekelijkse markt of een kijkje nemen bij de eeuwenoude monumenten van de stad: het kan op een steenworp afstand van DE LIMBOURG. Hier overnacht je op een historische locatie boordevol sfeer en ambiance, aan de bruisende Markt in Sittard.

VERGADERZALEN
Zowel de Gelagkamer als de Kroonkamer beschikken over ruime vergadertafels, een eigen bar en Samsung Signage technologie. Hiermee toont u uw presentatie zonder enige moeite vanaf uw laptop of tablet op onze Smart tv’s, simpelweg via het WIFI signaal. Beide ruimtes kijken uit over de Markt van Sittard.  De Kroonkamer heeft zelfs een eigen balkon, met uitzicht op de karakteristieke vakwerkhuizen.

ARRANGEMENTEN
Voor een volledige verzorging bieden wij diverse vergaderarrangementen. Ook kunt u gebruik maken van onze dagelijks wisselende business lunch. Naast vergaderingen zijn beide ruimtes ook beschikbaar voor bedrijfsborrels, feesten of andere (zakelijke) bijeenkomsten.

SLEEP

KAMERS
Het hotel is geheel gerenoveerd en gerestaureerd in 2015. Er zijn drie kamertypes (comfort, superior en appartement). De kamers aan de voorzijde kijken uit over het historische marktplein. De kamers aan de achterkant zijn zeer rustig gelegen in de dependance; en dat middenin het centrum!

DUURZAAM
DE LIMBOURG Sittard is onderscheiden met het Green Key Gold label. Wij maken waar mogelijk gebruik van duurzame alternatieven en producten. Zo zijn we een van de eerste hotels in Nederland die de overstap gemaakt hebben naar Fairtrade bedlinnen, handdoeken en guest supplies, tal van energiebesparende maatregelen en biologisch ontbijt. Dit ontbijt is overigens ook beschikbaar voor gasten van buitenaf.

ARRANGEMENTEN

Geniet in het weekend van een geheel verzorgde overnachting, inclusief diner én uitgebreid ontbijtbuffet in ons hotel aan de Oude Markt van Sittard.

€…,-per persoon

Geniet in het weekend van een geheel verzorgde overnachting, inclusief diner én uitgebreid ontbijtbuffet in ons hotel aan de Oude Markt van Sittard.

€…,-per persoon