Panna cotta van peperkoek
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
Crème brûlée
Chocolade-ijs | ousse van ginger bread
Gebakken heilbot met sesamkorst
Pernod-saus | krieltjes in de schil | bospeen
Gebakken dorade
Kreeftenjus | verse groenten | aadrappelmousseline
Tournedos
Bearnaisesaus | frieten | verse groenten | Ganzenlever en truffelsaus
Fazantfilet met zuurkoolstamppot
Jus van uitgebakken spekjes | spruitjes | witlof
Hertenbiefstuk
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes
Kalfszwezerik
Zalfje van knolselderij | portjus | oesterzwammetjes
Zalmcarpaccio
Wakme | wasabicrème | basilicumolie
Rilette van eend
Kweepeercompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème