Tafelbrood

Sour cream-dip | olijventapenade | kruidenboter

4-GANGEN

Rilette van eens 10.75 Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50 Garnalen | walnotenpesto | oesterwam Gebakken dorade 19.50 Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline of Duo van hert en wildzwijn 27.50 Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes Panna cotta van peperkoek 7.75 […]

3-GANGEN

Rilette van eens 10.75 Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50 Garnalen | walnotenpesto | oesterwam Gebakken dorade 19.50 Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline of Duo van hert en wildzwijn 27.50 Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes Panna cotta van peperkoek 7.75 […]

Scampi

Gebakken scampi’s | zachte limoen-knoflooksaus | jonge mesclunsalade