Menukaart
LIMBOURGondisch: het lekkerste van Limburg.
Breakfast
Limburgs streekontbijt
Speltbroodje | croissant | plak Livarham | plak kaas | Canisiusstroop | huisgemaakte jam | gekookt hoeve-ei | vruchtensap uit de streek | kopje koffie
Sandwiches
Pastrami van het Limousin-rund
Met een speculaasrub | bietjes | vijgenjam
Gerookte zalm
Wassabicrème | zoetzure komkommer | sjalot
Tonijnsalade
Huisgemaakte tonijnsalade met een frisse twist van appel | cocktailsaus | cherrytomaat | komkommer
Gezond
Liverham | kaas | tomaat | komkommer | hoeve-ei
Lunch
Twisted ‘New Style’
Opgerolde tosti gevuld met ham en kaas | curry | kleine salade
Eggs benedict-zalm
Briochebrood | gerookte zalm | Hollandaise | spinazie
Vegetarische eggs benedict
Briochebrood | Hollandaise | spinazie
’12-uurtje’
Twee sneetjes vloerbrood | carpaccio | Krull-kroket | soepje
Clubsandwich
Zacht gegaarde hoevekip | spek | tomaat | komkommer| hoeve-ei | cocktailsaus
Kippenpastei
Rijkelijk gevuld kippenpasteitje | frieten | salade
Sharing
Wandeling door de kaart met zes gerechtjes p.p.
Soups
“Hokkaido”-pompoensoep
Garnalen | walnotenpesto | oesterzwam
Limburgse “snert”
Goed gevulde erwtensoep | rookworst | roggebrood met katenspek
Franse uiensoep (20 minuten)
Gegratineerd met oude kaas
Zachte tomatensoep
Gepofte tomaatjes | basilicumolie | room
Burgers, Pastas & Specials
“No Meat” Vegetarische hamburger
Zoetzure pompoen | vijgenjam | tomaat | cheddar | kropsla
Ravioli van pompen
Gorgonzolasaus | spinazie | geroosterde amandelen | rucola | Parmezaan
Linguini met zalm
Tomaten-vissaus | rucola | Parmezaan
Hamburger De Limbourg
100% rundvlees | cheddar | bacon | burgersaus | tomaat | augurk
Saté van Limburgs varkenshaasje
Eén grote spies | satésaus De Limbourg | kroepoek | gedroogde uitjes | atjar | frieten
Limburgs zuurvlees
Rundvlees | frieten | kleine salade
Salads
Ossenhaaspuntjes
Limousin-rund | truffelcrème | Parmezaan | Pijnboompitten
Gebakken bospaddestoelen
Valdieu-kaasje | gemengde jonge mesclunsalade | zonnebloempitten
Caesar met knapperige croûton
Zacht gegaarde hoevekip | Romeinse salade | ansjovis | spek | gepocheerd hoeve-ei
Scampi
Gebakken scampi’s | zachte limoen-knoflooksaus | jonge mesclunsalade
Tafelbrood
Sour cream-dip | olijventapenade | kruidenboter
Verse frieten
Portie verse frieten met mayonaise
Vegan
Naanbrood “gratiné”
Bieten | vegan cheese | pittenmelange
Patatje paddestoel
Vegan truffelmayonaie | paddestoelensaus
Zuurvlees van de chef
Jackfruit | frietjes | vegan mayonaise
Jasmijnrijst met pompoen
Peterseliesaus | berberisbessen | kastanjes | perzik
Minisnacks
Homemade vegan mayaonaise
Zachte tomatensoep
Gepofte tomaatjes | basilicumolie | room
Menu
4-GANGEN
Rilette van eens 10.75
Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème
Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50
Garnalen | walnotenpesto | oesterwam
Gebakken dorade 19.50
Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline
of
Duo van hert en wildzwijn 27.50
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes
Panna cotta van peperkoek 7.75
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
3-GANGEN
Rilette van eens 10.75
Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème
Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50
Garnalen | walnotenpesto | oesterwam
Gebakken dorade 19.50
Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline
of
Duo van hert en wildzwijn 27.50
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes
Panna cotta van peperkoek 7.75
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
Starters
Wildterrine
Bitterbal van ree en paddestoelen | bietjes | vijgen
Rilette van eend
Kweepeercompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème
Zalmcarpaccio
Wakme | wasabicrème | basilicumolie
Kalfszwezerik
Zalfje van knolselderij | portjus | oesterzwammetjes
Tafelbrood
Sour cream-dip | olijventapenade | kruidenboter
Main courses
Hertenbiefstuk
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes
Fazantfilet met zuurkoolstamppot
Jus van uitgebakken spekjes | spruitjes | witlof
Tournedos
Bearnaisesaus | frieten | verse groenten | Ganzenlever en truffelsaus
Gebakken dorade
Kreeftenjus | verse groenten | aadrappelmousseline
Gebakken heilbot met sesamkorst
Pernod-saus | krieltjes in de schil | bospeen
Desserts
Crème brûlée
Chocolade-ijs | ousse van ginger bread
Panna cotta van peperkoek
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs
Dame blanche du chef
Vanille-ijs | slagroom | tuille | warme chocoladesaus
Selectie van vijf kazen
Mangochutney | notenbrood | stroop | gedroogd fruit
Bar Bites
Kip-krokantjes
met kerriemayonaise (10)
De Bourgondiër-bitterballen
van ambachtelijk rundvlees (10)
Borrelmaatjes
assortiment snacks | drie sausjes (20)
Borrelbord
kaas | worst | zes bitterballen | negen borrelmaatjes
Nachos
crème fraîche | kipfilet | tomatensalsa | kaas
Vegan quorn nuggets en falafel
met homemade vegan mayonaise