Menukaart

LIMBOURGondisch: het lekkerste van Limburg.​

Breakfast

Limburgs streekontbijt

Speltbroodje | croissant | plak Livarham | plak kaas | Canisiusstroop | huisgemaakte jam | gekookt hoeve-ei | vruchtensap uit de streek | kopje koffie

14.50

Sandwiches

Pastrami van het Limousin-rund

Met een speculaasrub | bietjes | vijgenjam

10.75

Gerookte zalm

Wassabicrème | zoetzure komkommer | sjalot

11.50

Tonijnsalade

Huisgemaakte tonijnsalade met een frisse twist van appel | cocktailsaus | cherrytomaat | komkommer

8.50

Gezond

Liverham | kaas | tomaat | komkommer | hoeve-ei

8.75

Lunch

Twisted ‘New Style’

Opgerolde tosti gevuld met ham en kaas | curry | kleine salade

9.50

Eggs benedict-zalm

Briochebrood | gerookte zalm | Hollandaise | spinazie

13.75

Vegetarische eggs benedict

Briochebrood | Hollandaise | spinazie

11.75

’12-uurtje’

Twee sneetjes vloerbrood | carpaccio | Krull-kroket | soepje

14.50

Clubsandwich

Zacht gegaarde hoevekip | spek | tomaat | komkommer| hoeve-ei | cocktailsaus

12.75

Kippenpastei

Rijkelijk gevuld kippenpasteitje | frieten | salade

10.50

Sharing

Wandeling door de kaart met zes gerechtjes p.p.

22.50

Soups

“Hokkaido”-pompoensoep

Garnalen | walnotenpesto | oesterzwam

9.50

Limburgse “snert”

Goed gevulde erwtensoep | rookworst | roggebrood met katenspek

8.75

Franse uiensoep (20 minuten)

Gegratineerd met oude kaas

9.50

Zachte tomatensoep

Gepofte tomaatjes | basilicumolie | room

6.75

Burgers, Pastas & Specials

“No Meat” Vegetarische hamburger

Zoetzure pompoen | vijgenjam | tomaat | cheddar | kropsla

14.75

Ravioli van pompen

Gorgonzolasaus | spinazie | geroosterde amandelen | rucola | Parmezaan

16.50

Linguini met zalm

Tomaten-vissaus | rucola | Parmezaan

19.50

Hamburger De Limbourg

100% rundvlees | cheddar | bacon | burgersaus | tomaat | augurk

14.50

Saté van Limburgs varkenshaasje

Eén grote spies | satésaus De Limbourg | kroepoek | gedroogde uitjes | atjar | frieten

18.50

Limburgs zuurvlees

Rundvlees | frieten | kleine salade

12.75

Salads

Ossenhaaspuntjes

Limousin-rund | truffelcrème | Parmezaan | Pijnboompitten

18.95

Gebakken bospaddestoelen

Valdieu-kaasje | gemengde jonge mesclunsalade | zonnebloempitten

16.95

Caesar met knapperige croûton

Zacht gegaarde hoevekip | Romeinse salade | ansjovis | spek | gepocheerd hoeve-ei

15.50

Scampi

Gebakken scampi’s | zachte limoen-knoflooksaus | jonge mesclunsalade

17.50

Tafelbrood

Sour cream-dip | olijventapenade | kruidenboter

4.50

Verse frieten

Portie verse frieten met mayonaise

3.50

Vegan

Naanbrood “gratiné”

Bieten | vegan cheese | pittenmelange

11.00

Patatje paddestoel

Vegan truffelmayonaie | paddestoelensaus

10.50

Zuurvlees van de chef

Jackfruit | frietjes | vegan mayonaise

12.75

Jasmijnrijst met pompoen

Peterseliesaus | berberisbessen | kastanjes | perzik

17.50

Minisnacks

Homemade vegan mayaonaise

9.50

Zachte tomatensoep

Gepofte tomaatjes | basilicumolie | room

6.75

Menu

4-GANGEN

Rilette van eens 10.75
Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème


Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50
Garnalen | walnotenpesto | oesterwam


Gebakken dorade 19.50
Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline

of

Duo van hert en wildzwijn 27.50
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes


Panna cotta van peperkoek 7.75
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs

42.50

3-GANGEN

Rilette van eens 10.75
Kweeperscompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème


Zachte biologische “Hokkaido”-pompoensoep 9.50
Garnalen | walnotenpesto | oesterwam


Gebakken dorade 19.50
Kreeftenjus | verse groenten | aardappelmousseline

of

Duo van hert en wildzwijn 27.50
Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes


Panna cotta van peperkoek 7.75
Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs

34.50

Starters

Wildterrine

Bitterbal van ree en paddestoelen | bietjes | vijgen

12.50

Rilette van eend

Kweepeercompote | bavarois van pastinaak | mosterdcrème

10.75

Zalmcarpaccio

Wakme | wasabicrème | basilicumolie

15.25

Kalfszwezerik

Zalfje van knolselderij | portjus | oesterzwammetjes

16.50

Tafelbrood

Sour cream-dip | olijventapenade | kruidenboter

4.50

Main courses

Hertenbiefstuk

Huisgemaakte pommes dauphine | Jus van steranijs en knolselderij | dukkah noten-korst | kastanjes

25.50

Fazantfilet met zuurkoolstamppot

Jus van uitgebakken spekjes | spruitjes | witlof

20.75

Tournedos

Bearnaisesaus | frieten | verse groenten | Ganzenlever en truffelsaus

29.75

Gebakken dorade

Kreeftenjus | verse groenten | aadrappelmousseline

19.50

Gebakken heilbot met sesamkorst

Pernod-saus | krieltjes in de schil | bospeen

23.50

Desserts

Crème brûlée

Chocolade-ijs | ousse van ginger bread

7.75

Panna cotta van peperkoek

Crumble van speculaas | in glühwein gepocheerde peer | appeltaartijs

7.75

Dame blanche du chef

Vanille-ijs | slagroom | tuille | warme chocoladesaus

9.50

Selectie van vijf kazen

Mangochutney | notenbrood | stroop | gedroogd fruit

14.50

Bar Bites

Kip-krokantjes

met kerriemayonaise (10)

8.50

De Bourgondiër-bitterballen

van ambachtelijk rundvlees (10)

9.95

Borrelmaatjes

assortiment snacks | drie sausjes (20)

15.95

Borrelbord

kaas | worst | zes bitterballen | negen borrelmaatjes

18.50

Nachos

crème fraîche | kipfilet | tomatensalsa | kaas

8.50

Vegan quorn nuggets en falafel

met homemade vegan mayonaise

9.50